Afbouw - Wanden

Kozijnen
Deuren
Wanden
Plafonds
Aftimmerwerk
 

Wilt u uw woning of bedrijfspand snel kunnen aanpassen aan nieuwe woonwensen en -behoeften?
Of extra kantoorruimte omdat uw bedrijf groeit!

Met (gips)platenwanden, ook wel metalstudwanden genoemd, kan dat. Die zijn snel en eenvoudig te plaatsen en weg te halen. Precies zoals u wilt en zonder een ingrijpende verbouwing.
Gipsplaatwanden zijn ook flexibel wanneer u leidingen, stopcontacten en dergelijke wil plaatsen. Sleuven frezen hoeft niet, de wanden zijn namelijk hol. Dat maakt het stukken makkelijker om veranderingen aan te brengen.

Holle wanden hebben nog meer voordelen. Ze isoleren beter dan traditionele tussenwanden. En dan gaat het om zowel geluidsisolatie als om warmte-isolatie. Zeker als de spouw ook nog eens wordt opgevuld met isolatiemateriaal, dan levert dat uitstekende resultaten op.

Een holle wand betekent overigens niet dat u er niets aan kunt ophangen. Daar zijn speciale materialen en oplossingen voor.
Voor de natte ruimtes zoals douche, toilet en keuken zijn er speciale waterbestendige platen. Wat de afwerking van platenwanden betreft, daar zijn diverse mogelijkheden voor, zoals stucwerk, behang en/of schilderwerk.